Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje Gościnne U Stasi

Adres obiektu Chochołów 99, 34-513 Chochołów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
4.7
Wyposażenie 4.2
Czystość 4.6
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.4
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Krawaciarze
Dodano: 2014-08-27
Pobyt od: 2014-08-18 do 2014-08-25
 
 
    

Pojechaliśmy w "ciemno" całą rodziną. Pogoda nie dopisała. Przesympatyczni gospodarze polecili atrakcje w okolicy. Spacery, wycieczki, baseny termalne w Polsce i na Słowacji. Zaprezentowali wspaniałe jedzenie regionalne. Gorąco polecam "moskole". W budynku czysto, schludnie i wygodnie.


 
 

cepry
Dodano: 2014-05-24
Pobyt od: 2014-05-20 do 2014-05-23
 
 
 

Spędzilismy w maju kilka dni ,,U Stasi" i jesteśmy bardzo rozczarowani czystością udostępnionych turystom pomieszczeń,a dokładnie kuchnią i pokojami.Zdjęcia w internecie oczywiście prezentują się super,ale rzeczywistość jest zupełnie inna.Zastanawiam się nad jednym-skąd tyle opinii pochlebnych wlaśnie na temat czystości....Na pewno nikomu nie polecę tej kwatery.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2014-08-28 10:13:25
Witam wszystkich swoich stałych bywalców jak i tych, którzy u nas jeszcz nie byli. Zmartwił mnie wpis od Ceprów. Zawsze staram się, aby goście czuli się u nas dobrze i wyjeżdżali od nas zadowoleni. Jeżeli zaistniała taka sytuacja wystarczyło poprosić o posprzątanie pokoju lub zrezygnować z pobytu (wegług mnie byłoby to najrozsądniejsze wyjście). Oddałabym zaliczkę jeżeli takowa była wysłana i po sprawie. Niestety nie jestem w stanie wszystkich zadowolić. Serdecznie Pozdrawiam. Gospodyni.
 
 

Alicja
Dodano: 2013-09-20
Pobyt od: 2013-08-05 do 2013-08-15
 
 
    

Bardzo polecam wszystkim. Wspaniali , serdeczni gospodarze, bardzo dobre jedzenie i dobra lokalizacja. Domowa, rodzinna atmosfera. Wrócę tam z pewnością po raz kolejny.


 
 

Malgosia ,Zosia , Jurek
Dodano: 2013-06-05
Pobyt od: 2013-05-29 do 2013-06-01
 
 
    

Bardzo miła obsługa ,sympatyczna atmosfera. Pomieszczenia czyściutkie, cisza spokój, doskonale się wypoczywa. Wspaniała lokalizacja na nawypad do Słowacji, Zakopanego i szlaki tatrzańskie. Znakomita kuchnia domowa "pale lizać".Pomysły kulinarne Pani Stasi podbiły nasze podniebienia. I serca też. Jeśli szukacie nie drogiego a doskonałego miejsca do wypoczynku -to Chochołów ze swoją cudowną góralską architekturą. Pokoje Gościnne U Pani Stasi są tym miejscem. Polecamy !!!


 
 

Danka i Jurek
Dodano: 2013-05-27
Pobyt od: 2013-05-19 do 2013-05-24 IP: xx.123.208.151
 
 
    

Po raz pierwszy wynajeliśmy w tym roku domek góralski, było super. Wieczory przy kominku, zapach drzewa, kunszt stolarzy, wszystko to czyni wypoczynek super udanym. O gościnności gospodarzy nie wspomnę. Pani Stasia winna jest moim +3kg. na ciele-kuchnia wyborowa, przy gotowaniu p.Stasi wysiada cała okoliczna gastronomia łącznie z daniami tradycyjnymi dla tego regionu. Powiedzenie "niebo w gembie" ma "U Stasi" pełne uzasadnienie. Okolica super, wszędzie blisko. Serdecznie polecamy.


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Chochołów w przewodniku

Pojedynek term: Polska vs Słowacja

Pojedynek term: Polska vs Słowacja

My i Słowacy mamy to szczęście, że natura obdarzyła nasze obszary źródłami termalnymi. Przyjrzyjmy się, co oferują polskie, a co słowackie aquaparki.

Wizualizacja obiektu Termy Chochołowskie

Nowa atrakcja Podhala - Termy Chochołowskie

Nowa atrakcja czeka na wszystkich goszczących w okolicach Zakopanego. Już 1 czerwca otwarty zostanie największy ośrodek termalny na Podhalu.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie